Home
Wij over onszelf
U Z S
Hagelschade
Bekleding reparatie
Dashboard reparatie
Leer reparatie
Steenslag reparatie
Diamondbrite
Auto Poetsen
Contact
Sitemap 

 

 

 Waarom Diamondbrite ?

 

 
 
De harde hoogglansbescherming van Jewelultra Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industriële uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuilingen welke op uw auto terecht komen.
Verkleuringen en verbleking door UV zonlicht is verleden tijd.
Vogeluitwerpselen kunnen geen schade meer veroorzaken, als dit binnen 24 uur worden verwijderd, en met Jewelultra Diamondbrite Conserver word nabehandeld.
Eenmaal behandeld met Jewelultra Diamondbrite zal uw wagen een unieke lakbescherming hebben. Om de showroomglans te behouden hoeft U de wagen alleen maar te wassen met Jewelultra Diamondbrite Shampoo, zo vaak als u noodzakelijk vind.
Ons advies is eens per vier wasbeurten de Jewelultra Conserver te gebruiken om de lakbescherming te activeren, en de laklaag showroom nieuw te houden
 
Jewelultra Diamondbrite wordt dan ook aangebracht door gespecialiseerd personeel, om zo de Diamondbrite garantie van 6 jaar op de lak te kunnen waarborgen.
Waar andere producten een beperking kennen van leeftijd of kilometrage van de auto, heeft Jewelultra Diamondbrite dat niet, de schriftelijke garantie is dan ook volledig overdraagbaar naar de volgende eigenaar.
 
 
 
Het aftercare pakket bestaat uit:
250 ml. Hooggeconcentreerde Shampoo.
250 ml. Conserver, een substantie die de beschermlaag activeert, zelfs als u wel eens gebruik maakt van een wasstraat.
 
 
Alle producten van Jewelultra Diamondbrite zijn te bestellen via onze webwinkel
 

 

Adam Car Repair | info@adamcarrepair.nl